top of page
Please reload

Please reload

Elvira Madigan

Elvira Madigan

Figueres, 17-11-2019 Invitació per a inaugurar la nova temporada de concerts de Orthemis (Nova Orquestra de Cambra de l'Empordà), i celebrar els seus 30 anys d'existència, en el Teatre Municipal Jardí. En el programa, el cèlebre Concert per a piano i orquestra núm. 21, en do major, de Wolfgang Amadeus Mozart.

Palau de la Música

Palau de la Música

Clara Schumann Trio

Clara Schumann Trio

El Vendrell, 22-10-2019 Concert, al costat de l'artista visual Pau Casanovas, en commemoració del 46è aniversari de Pau Casals. Interpretació d'obres de les compositores Clara Schumann, Lili Boulanger i Mel Bonis i presentació de "Groc, vermell, blau, homenatge a Kandinsky" de Carlota Baldrís.

Clara Schumann Trio

Clara Schumann Trio

Orani (Itàlia), 14-9-2019 "Entre melodies vieneses i portenyes", amb Diego Miguel-Urzanqui (violí), en el Museu de Sardegna dedicat a l'artista contemporani Costantino Nivola. Un recorregut des de les danses dels vienesos Franz Schubert i Fritz Kreisler fins a nous horitzons més enllà de la mar.

Música pels 17 Gols

Música pels 17 Gols

Madrid, 13-6-2019 Com la música pot contribuir a complir els objectius de desenvolupament sostenibles? Conferencia-concert didàctic en col·laboració amb els Dragones del Lavapiés, membre de SDSN, i el suport de l'Alt Comissionat per a l'Agenda 2030, l'Ajuntament de Madrid i la Donosti Cup.

Rapsodia Sinfónica

Rapsodia Sinfónica

Barcelona, 5-10-2018 Interpretació de l'obra Rapsòdia Simfònica, op. 66 del gran compositor sevillà Joaquín Turina, a la sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona, juntament amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà dirigida pel seu nou director titular Diego Miguel-Urzanqui.

Festival Plage Musicale

Festival Plage Musicale

Belle-Île en mer, del 16 al 27-7-2018 Artista convidada al XIII Festival i Acadèmia internacional de música Plage Musicale en Bangor. Realització de diferents actuacions musicals i d’un recital a la Salle Arletty de Le Palais, dedicat a obres de compositors espanyols, georgians i romanesos, juntament amb les pianistes Nino Kupreishvili i Lavinia Dragos.

Franz & Felix

Franz & Felix

Barcelona, 30-5-2018 Concert del NEROLI TRIO (Yana Tsanova, violí, Guillaume Terrail, violoncel, i Pilar Guarné, piano) a l’església de Sta. M. Reina. Al programa de concert, dues obres cabdals de la literatura per a corda i piano: l’Arpeggione, de Schubert, i el Trio en Re menor, de Mendelssohn.

Chopin & Granados

Chopin & Granados

Albacete, 14-5-2018 Pilar Guarné interpreta la proposta “Chopin & Granados, ànimes connectades”, viatge pianístic que explora les connexions íntimes entre els dos compositors, al XVII Festival Internacional de Piano de Albacete, organitzat per la Sociedad de Conciertos de Albacete.

Charmes

Charmes

Barcelona, 14-10-2017 Juntament amb la soprano Sílvia Sabater, interpretació d’obres de Debussy, Fauré i Toldrà, entre d’altres compositors, entrellaçades amb el cicle Charmes de Mompou. Concert de clausura del simposi sobre dones i mística, celebrat a l’Auditori Castanyer de la CESFN.

Granados. 150è Aniversari

Granados. 150è Aniversari

Cervera (Lleida), 7-10-2017 En el marc dels actes commemoratius del 150è aniversari del naixement del compositor Enric Granados, presentació de la proposta “Chopin & Granados, ànimes connectades”, a l’Auditori Municipal de Cervera.

Song & Dance in Classical Music

Song & Dance in Classical Music

Suïssa, del 27 al 30-4-2017 Selecció d'obres de Soler, Scarlatti, Bach, Schumann, Falla i Ponce, inspirades en la cançó i la dansa popular. Un recorregut per diferents èpoques, cultures i geografies, interpretat a diferents poblacions del Cantó de Vaud.

Ofrenes Musicals

Ofrenes Musicals

Sant Andreu de la Barca (Barcelona), 28-10-2016 Per què la música de Bach ens equilibra?, poden els colors de Grieg despertar la nostra imaginació?, com les harmonies de Beethoven transcendeixen el temps i l’espai? Concert didàctic dirigit als nens atesos en el CRAE La Immaculada.

Suite Babech Project

Suite Babech Project

La Roca del Vallès (Barcelona), 19-6-2016 L’estil barroc cultivat per Bach, el clàssic traspassat per Beethoven i el romàntic cristal•litzat en Chopin. Concert de Pilar Guarné al centre penitenciari de Quatre Camins per redescobrir obres de tres dels compositors més excepcionals de tots els temps.

Tudor Dumitrescu

Tudor Dumitrescu

Bucarest, 5-6-2016 Participació com a jurat en la IXa edició del Concurs Internacional de Piano Tudor Dumitrescu, organitzat pel Dinu Lipatti National College of Arts i la Cultural Association Harisme de Bucarest (Romania).

Suite Iberia

Suite Iberia

Suïssa, 23-6-2015 i 8-12-2015 Selecció de l’obra mestra d’Isaac Albéniz, subtitulada pel propi compositor, com ara "Douze Nouvelles Impressions en Quatre Cahiers", a la Salle Paderewski de Lausanne i al Forum Yehudi Menuhin de Berna.

Mozart & Mozart

Mozart & Mozart

Bucarest, 9-3-2016 Interpretació del Concert in mib major per a dos pianos, K. 365, de Mozart juntament amb l’orquestra Camerata Regală, dirigida per Pierre Vallet i la pianista romanesa Lavinia Dragos. Concert celebrat a l’Ateneul Român de Bucarest (Romania).

Souvenir d'un lieu cher

Souvenir d'un lieu cher

Manacor (Mallorca), 23 i 24-10-2015 Concerts a la Fundación Aproscom i Novaedat de Manacor, amb la violinista Yana Tsanova, comprenent la Sonata en sol major op. 30 núm. 3 de Beethoven i el cicle Souvenir d'un lieu cher, op. 42 de Tchaikovsky, d’entre d’altres obres de Bartók i Schubert.

Nits Blanques

Nits Blanques

Palamós (Girona), 1-8-2015 Recital poètic musical, amb el narrador Ignasi Tomàs, dedicat a obres de Falla, Granados, Halffter i Mompou, teixides amb la veu de Federico García Lorca. Paraules i música entrellaçades per a expresar la infinita força de l’amor en totes les seves formes.

Schumann & Brahms

Schumann & Brahms

Barcelona, 14-3-2015 Interpretació de la Fantasiestücke, op. 73 de Robert Schumann i la Sonata núm. 2 en fa major,op. 99 de Johannes Brahms, amb la violoncel·lista Iria Ayán, al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Charity Concert 2014

Charity Concert 2014

Roses (Girona), 12-7-2014 Amb la participació de Carme Vilà, Isabel Vilà, Belén Cabanes, Pilar Guarné, Ilona Schneider, Lito Iglesias, Rusó Sala, Ignasi Tomàs i Feliu Gasull.

Concert Florilège

Concert Florilège

Lausana (Suïssa), 24-6-2014 Concert de la Fondation Résonnance a la Salle Paderewski amb la participació d’Elizabeth Sombart, Lavinia Dragos, Jean-Claude Dénervaud i Pilar Guarné, entre d’altres, en la interpretació d’obres de Mozart a Constantinescu.

Saragossa & Madrid

Saragossa & Madrid

Novembre de 2013 La pianista Pilar Guarné ofereix un cicle de recitals per a persones en situació de vulnerabilitat social al Centro de Acogida Para Personas Sin Hogar ‘Juan Luis Vives’, de Madrid, l’Hospital Neuropsiquiátrico del Carmen, de Saragossa, i el Centro Penitenciario de Zuera (Saragossa).

Aragón TV

Aragón TV

Saragossa, 9-11-2013 La periodista Adriana Oliveros rep la pianista Pilar Guarné, natural de la localitat oscense de Montsó, a l’espai de cultura d’Aragón TV Por amor al arte emès des del Museo Serrano de Saragossa.

Orquestra de la UPF

Orquestra de la UPF

Barcelona, 6 i 7-6-2013 Pilar Guarné interpreta, juntament amb l’Orquestra de la Universitat Pompeu Fabra dirigida per Diego Miguel-Urzanqui, el Concert núm. 13 en do major, KV 415 de Mozart i l’Andante spianato i gran polonesa brillante, op. 22 de Chopin.

Dacope

Dacope

20-9-2013 Entrevista a Pilar Guarné al programa de ràdio dedicat a la difusió de la música clàssica Dacope, emès cada divendres a La Mañana de Cope i conduït per la periodista María Basarte i el músic Sergio Guarné.

Dia Mundial de la Creu Roja

Dia Mundial de la Creu Roja

Roses (Girona), 25-5-2013 Concert benèfic amb la pianista Carmen Vilà, Doctora Honoris Causa per la Universitat de Wisconsin i Premi Haydn-Schubert de Viena, en la interpretació d’obres de Schubert i Brahms a quatre mans amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Creu Roja.

L'Art à l'Hôpital

L'Art à l'Hôpital

París, Neuilly i Levallois-Perret, desembre de 2012 En col·laboració amb l’entitat L'Art à l'Hôpital de París, Pilar Guarné ofereix concerts a la Fondation Greffulhe de Levallois-Perret, la Résidence Galignane de Neuilly i la residència Petites Soeurs des Pauvres de París.

De Mozart a Mompou

De Mozart a Mompou

Barcelona, 28-10-2012 Concert al Centre Aragonès de Barcelona a favor de Résonnance Espagne, entitat que té com a eix vertebrador “oferir la música clàssica gratuïtament allà on no n’hi és” a través de concerts en residències, hospitals, centres d’acollida, centres especialitzats i presons.

Institut Guttmann

Institut Guttmann

Badalona, 18-10-2012 Concert i taller didàctic, dirigit als nens atesos a l'hospital de neurorehabilitació Institut Guttmann, amb la interpretació d'obres de Debussy, Mozart i Schubert, entre altres compositors.

Violí & Piano

Violí & Piano

Barbastro (Huesca), 17-6-2012 La violinista búlgara Yana Tsanova i la pianista Pilar Guarné presenten al Palau de Congressos de Barbastro un programa per a violí i piano que inclou obres de Beethoven, Brahms i Dvorák.

Fundación Juan March

Fundación Juan March

Madrid, 24-1-2011 Pilar Guarné estrena a l’Estat espanyol juntament amb la violoncel·lista Marina Comas l’obra Schulz's hourglass del compositor anglès Owen Leech en un concert celebrat a la Fundación Juan March de Madrid que inclou també obres de Schubert, Schumann, Dvorák i Hindemith.

Recital de música espanyola

Recital de música espanyola

Beirut, 2-2-2011 El Collège Notre-Dame de Jamhour de Beirut (Líban) convida la pianista Pilar Guarné a un recital de música espanyola. L’esdeveniment té lloc al Batiment Culturel Wafic Rida Saïd en presència de l’ambaixador d’Espanya al Líban.

Monzón clásico

Monzón clásico

Desembre de 2010 Gravació de la pianista Pilar Guarné i el trompetista Sergio Guarné d’obres per a trompeta i piano dels compositors Arthur Honegger i Eric Ewazen i per a piano sol d’Enric Granados en un CD que reuneix interpretacions de músics montisonenses.

Fondazione Roma

Fondazione Roma

Vaticà, novembre de 2010 Pilar Guarné interpreta música del compositor Isaac Albéniz a la Domus Sanctae Marthae del Vaticà amb motiu del concert anual organitzat per a la Fondazione Roma en presència del seu president, el Prof. Avv. Emmanuele Francesco Maria Emanuele.

bottom of page