top of page

Valorada com una intèrpret de profunda sensibilitat i ampli poder comunicatiu, ha estat convidada a tocar en reconegudes sales nacionals i internacionals com L'Auditori de Barcelona, la Fundación Juan March de Madrid, el Théâtre de Beaulieu i la Salle Paderewski de Lausana, el Bâtiment des Forces Motrices de Ginebra, el Yehudi Menuhin Forum de Berna, el Palais des Congrès Dbayeh i el Bâtiment Wafic Rida Saïd de Beirut o l'Ateneul Roman de Bucarest.

Ha actuat com a solista amb la Lebanese Philharmonic Orchestra, la Camerata Regală de Romania, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, l’Orquestra de Cambra de Vic, l’Orquestra de la UPF de Barcelona, entre d'altres, dirigida per personalitats com Jordi Mora, Diego Miguel-UrzanquiPierre Vallet o Walid Moussalem. Profundament interessada en la música de cambra, ofereix habitualment concerts amb diferents formacions cambrístiques. Destaca, en l'actualitat, la labor realitzada amb el Neroli Trio i el Clara Schumann Ensemble. Ha gravat per a Ràdio Nacional d’Espanya, Catalunya Música, Aragón TV, BTV, Télé Liban i Trinitas Tv. 

 

Arran de la trobada amb la pianista Elizabeth Sombart el 2006, és nomenada responsable de la Fondation Résonnance a Catalunya i la resta de l'Estat espanyol. Des de llavors, dedica gran part de la seva tasca a “portar música clàssica allà on no arriba”. Ha ofert més de dos-cents concerts en centres especials del nostre país (llars d'acolliment, hospitals, institucions penitenciàries, etc.) amb l'objectiu d'acostar la música clàssica a tots els públics i, particularment, a persones en situació de vulnerabilitat social. També crea i difon projectes didàctics, recitals comentats i propostes interartístiques com Suite Babech, Ofrenes Musicals, Song and Dance in Classical Music o Diàlegs amb Lorca.

 

Compromesa amb la pedagogia musical, col·labora activament en la investigació i difusió de la fenomenologia de la música, en el marc de la formació musical superior de la Fondation Résonnance. És professora del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i participa regularment com a professora de piano, música de cambra i repertorista en cursos i festivals nacionals i internacionals. 

 

Resident a Barcelona, ​​inicia els estudis de piano als deu anys a la seva ciutat natal, Montsó (Osca). Obté el Títol Superior de Piano becada pel Conservatori Superior Municipal de Barcelona (prof. Carmen Vilà Fassier) i un màster en Interpretació i Recerca Musical (VIU) amb les màximes qualificacions. Al llarg de la seva trajectòria acadèmica, ha rebut consells de nombrosos artistes, com Paul Badura-Skoda, Carmen Bravo, Almudena Cano, Elizabeth Sombart, Brenno Ambrosini, Jordi Mora, Alfred Herzog, Cristina Bruno o Alan Weiss.

 


 

 

 

bottom of page